Kwaliteit

Om onze kwaliteit te kunnen garanderen, zorgen wij voor certificering en monitoring door diverse kwaliteitskeurmerken in onze branche. Zo houden wij onder andere het materieel en onze kennis up-to-date van veilig transport, behoud van kwaliteit van bouwgrondstoffen en efficiënte bedrijfsvoering.

 

Duurzame innovatie

Wij kijken graag vooruit om bij te dragen aan de duurzame mobiliteit in Nederland. De markt, specifiek de wegenbouw, vraagt om een reductie van CO2 en stikstof die verder gaat dan wat de huidige generatie dieseltrucks kan bieden.

Zo ontwikkelden wij speciale thermo-isolatie voor kippers die asfalt vervoeren en rijden wij met de jongste generatie Euro 6-trucks. Daarnaast zijn wij in samenwerking met brandstofleverancier Den Hartog overgestapt op een geavanceerde, CO2-besparende biodiesel, welke is vervaardigd uit reststromen zoals plantaardig frituurvet. Deze schonere brandstof zorgt ervoor dat wij 24/7 goed werk leveren op een economisch haalbare manier voor onze klanten.

Daarnaast zorgen wij natuurlijk goed voor onze mensen en onze omgeving. Wij werken namelijk onder andere volgens het systeem van de CO2 -Prestatieladder; hét duurzaamheidsinstrument van Nederland dat bedrijven en overheden helpt bij het reduceren van CO2 en kosten. Dat betekent lagere energiekosten, besparing op materiaalinzet en innovatiewinst.

  • Milieubewuste logistiek.
  • Snelle laadtijd, gunstige lostemperatuur.
  • Kippers met thermo-isolatie.
  • CO2 -besparende biodiesel.
  • Werken volgens het systeem CO2 -Prestatieladder.

 

VCA logo