Over ons

Van Grunsven Transport B.V. is al ruim 25 jaar dé schakel in de bouwketen, gespecialiseerd in transport van asfalt en grondstoffen voor de grond-, weg- en waterbouw (G.W.W.). Het is met slechts één vrachtwagen begonnen en inmiddels gegroeid tot een uitgebreid duurzaam wagenpark met diverse gespecialiseerde onderdelen: transport, leverantie van grondstoffen en gladheidsbestrijding. Daarnaast zijn wij thuis in tussentijdse opslag, grondstromencoördinatie, baggertransport, projectmanagement en -begeleiding.

Het hoofdkantoor met werkplaats en op-/overslag is gevestigd in Uden. Met depots op meerdere locaties zitten wij dichter bij de klant én verminderen wij de reistijd en daarmee de CO2-uitstoot. Wij beschikken over een tweede kantoor met werkplaats en op-/overslagkade in Utrecht. Deze locatie ligt aan het Amsterdam-Rijnkanaal waar wij grote schepen kunnen laden en lossen. Ook hebben wij in Reuver en Breda een materieel opslag.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

Onze partners/bedrijfsonderdelen:

“We mogen meewerken aan de mooiste (wegen)bouwprojecten van Nederland. Dat is niet voor niets: klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen.”

Anton van Grunsven

Duurzaam ondernemen

Wij zien het als onze taak om goede kwaliteit te leveren. Naast behoud van de certificeringen, steken wij veel tijd in innovatie en duurzaamheid voor milieu en mens. De betrokkenheid van onze teamleden is hierin een zeer belangrijke pijler. Wij delen een enorme gedrevenheid om de beste te zijn in ons vak en opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen. 

Dat wij ons blijven ontwikkelen beperkt zich niet tot het materieel en de processen, maar is ook terug te vinden in onze functie als praktijkopleider. Wij zijn met trots een erkend leerbedrijf (SBB) voor transport en montage. Zo geven wij in de werkplaats Truckservice Uden onze enorme hoeveelheid ervaring en kennis over aan de nieuwe generatie monteurs. De chauffeurs van de toekomst kunnen bij ons letterlijk meters maken onder goede begeleiding.

Ben jij nog op zoek naar een mooie baan of een leerzame stageplek? Laat het ons weten!