Werken bij

Van Grunsven Transport B.V. bestaat al ruim 25 jaar. Binnen onze diverse specialismen zitten harde werkers die dag in dag uit doen waar zij het beste in zijn. Er heerst een sociale sfeer waarbij ook naar de persoon wordt gekeken in dit familiebedrijf. Zo worden er jaarlijks diverse borrels (bouwvak en kerst) georganiseerd, kijken we naar of het de collega’s naar wens is en komt bijvoorbeeld maandelijks de kapper langs om iedereen te knippen die dat wil. Op deze manier creëren wij een gezonde verhouding tussen hard werken en persoonlijke aandacht. Weet jij ons team goed aan te vullen? Mail ons jouw CV en motivatie!

Ben jij onze toekomstige chauffeur of monteur?

Wij zijn er trots op om jonge mensen op te leiden tot volwaardige chauffeurs en monteurs. Bij ons leerbedrijf Truckservice Uden kun je mooi werkervaring opdoen naast je studie. Wij leiden studenten op tot volwaardig monteur onder begeleiding van een leermeester. Ook begeleid een vaste groep ervaren chauffeurs de studenten om veelzijdige chauffeurs te worden met de benodigde certificaten en goede rijvaardigheden.

Wil jij je ook verder ontwikkelen binnen ons bedrijf. Bekijk onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar Mark op mark@vangrunsventransport.nl. Goede chauffeurs en monteurs zijn altijd welkom!

In welke functie rol jij ons bedrijf binnen?

Meer weten van onze geschiedenis? Bekijk dan in nog geen 5 minuten hoe wij in 25 jaar zijn gegroeid.